Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirao kolege

Političar prisiljen podnijeti ostavku nakon grozne reakcije tijekom zoom sastanka

Chris Platzer
Foto: Screenshot
29.04.2020.
u 10:34

Nastavio je šokirati pogrdnim primjedbama koje je imao prema jednom kolegi, a za vrijeme sastanka pio je pivu i psovao

Političar iz Kalifornije bio je prisiljen podnijeti ostavku nakon što je bacio mačku na pod za vrijeme Zoom sastanka. 

Povjerenik za planiranje grada Vallejo Chris Platzer prošlog je tjedna na sastanku s kolegama podigao mačića i rekao “prvo bih htio predstaviti svoju mačku”. Nakon toga, bacio ju je na pod toliko jako da se čuo snažan udarac kada je pala na pod. 

Njegovi su se kolege šokirali i odmah reagirali na takvo grubo postupanje prema životinji. Nekoliko trenutaka kasnije, Platzer ih je nastavio šokirati pogrdnim primjedbama koje je imao prema jednom kolegi, a za vrijeme sastanka pio je pivu i psovao.

Zbog takvog je ponašanja Platzer izgubio službeničku poziciju.

Kasnije se ispričao i svoje ponašanje opravdao neizvjesnošću zbog pandemije koronavirusa. Također, dodao je kako se nije adekvatno ponašao te se zahvalio svima koji su ga podržavali tijekom trajanja mandata, prenosi Metro

“Živimo u neizvjesnim vremenima i ja se, kao i mnogi od vas, ovoj situaciji još prilagođavam”, rekao je. 

Platzerovi kolege iz Gradskog vijeća grada Vallejo bili su spremni podnijeti prijedlog za prisilno uklanjanje s položaja da on to nije sam već učinio. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije