Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvatili razbojnika

Policija zaustavila tramvaj zbog pljačkaša pošte

pljačka pošte
Marijan Sušenj/PIXSELL
19.06.2010.
u 13:58

Ležerno je ušetao u 11-icu i krenuo prema Dubravi, ispričao je očevidac.

S. J. (26) sumnjiči se za razbojstvo, potvrdila je zagrebačka policija. On je danas oko 13 sati s pištoljem ušetao u poslovnicu Hrvatske pošte na okretištu tramvaja u Dubravi. Pištoljem je zaprijetio dvjema zaposlenicama u dobi od 39 i 44 godine te zatražio novac.

Uplašene žene dale su mu novac, nakon čega je S. J. izašao iz pošte i sjeo u – tramvaj. Uskoro je uhićen upravo u tramvaju, a policija je kod njega našla i novac i pištolj.

– Stajao sam kraj pošte i vidio ga kako je ležerno šetajući izašao iz pošte i krenuo prema tramvajskoj stanici. Sjeo je u “jedanaesticu” i odvezao se. Nisam vidio da nosi torbu u kojoj bi bio novac. Imao je plavu majicu kratkih rukava, visok je oko 180 cm, jače tjelesne građe, s malo dužom smeđom kosom – kazao je očevidac Marko Kokotović.

Njemu je pljačkaša prstom pokazao taksist koji ga je vidio i sprijeda jer je sjedio u autu ispred poslovnice.

Ključne riječi

Komentara 7

XN
xnet0822
18:01 19.06.2010.

Vidjela ga je moja Šefica i jedna forumašica, kad su bili na kavici ....

HU
hunter
14:16 19.06.2010.

sudeći po briljatnom planu pljačke, riječ je sigurno o nekom očajnom narkiću.

GR
gromCH
19:18 19.06.2010.

i sigurno imao pistolj sa crvenim vrhom................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije