Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međimurje

Policija vodi istragu oko mulja u Domašincu i Orehovici

policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
04.12.2017.
u 12:29

Kriminalistička istraživanja provode se na širem području općina Domašinec i Orehovica, na području kojih je odložen otpadni mulj

Potaknuta informacijama o nedozvoljenom odlaganju otpadnog mulja iz Zagreba na području Međimurske županije objavljenima u  medijima, Policijska uprava međimurska je započela policijske izvide.

Kako je izvijestio glasnogovornik Nenad  Risek,  kriminalistička  istraživanja provode  se na širem području općina Domašinec  i  Orehovica, na području kojih je odložen otpadni mulj.

Istraživanjima  su  obuhvaćene  i osobe koje koriste ta zemljišta. Policija surađuje s inspekcijom zaštite okoliša i poljoprivrednom inspekcijom.

Komentara 6

Avatar __MAX__
__MAX__
13:12 04.12.2017.

Otrovati zemlju ovim muljem je terorizam. Ne samo da je otrov kemijski vec i radioaktivan.

KD
KRALJ DMITAR ZVONIMIR_neblok
19:47 04.12.2017.

ovaj pod PSEUDONIMOM prava istina je ili neuk ili se pravi mutav! "ako toksikolozi tvrde da ima teških metala u tom otpadu - onda ih ima!" -- "Mulj za koji toksikolozi tvrde da je opasan jer je pun teških metala, kamioni su iskrcali na polja u općini Orehovica u Međimurju." http://net.hr/danas/hrvatska/dobar-posao-u-hrvatskoj-umjesto-da-su-ga-spalili-stetni-mulj-zavrsio-na-medimurskim-poljima/

Avatar Niškorist
Niškorist
15:15 04.12.2017.

Mulj Hrvatskih poltičara !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije