Naslovnica Lifestyle Kućne čarolije

Recikliranje otpada u Hrvatskoj – kako pravilno odvajati plastiku i metal?

Do 2020. RH mora odvajati 50% svoga otpada. 2016. je odvajala samo 17%. Ako ovu normu ne zadovoljimo, slijedit će kazne.
20. studenoga 2017. u 12:48 1 komentara 1788 prikaza

Bliži se dan, bar kako to gradonačelnici i načelnici najavljuju, kada će cijela Hrvatska reciklirati. Zahvaljujući EU bit ćemo „prisiljeni“ odvajati sav otpad u kućanstvu. Naime, do 2020. RH mora odvajati 50% svoga otpada. 2016. je odvajala samo 17%. Ako ovu normu ne zadovoljimo, slijedit će kazne.

Milan Bandić NOVI KOMPOSTERI Više nećemo bacati otpad na hrpe u dvorištu

Kako bismo odvajanje otpada dočekali potpuno spremni, moramo se educirati o načinima i pravilima recikliranja. Na portalu Kreni zdravo naučite kako pravilno zbrinjavati plastiku i metal.

Četrdeset kućanstava služi se kućnim mini-komposterima Dok je Bandić čekao, županija reciklira U tri mjeseca ne radi se posao koji traje tri godine otpad Ustavni sud Zagreb može naplaćivati odvoz otpada i za prazne spremnike Rijeka, komunalni otpad POSKUPLJENJE Šok za Rijeku: Cijene komunalnog otpada veće za više od 50 posto!
VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • Avatar Juki
    Juki:

    Da vam ja odvajam, educiram se da bi vam bolje služio a vi se bogatite na moj račun i dijelite si bonuse? E taj film nebute gledali!!