Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEVID STRAVIČNE NESREĆE

Policija traži očevice pogibije dvojice motociklista

Dvije osobe na motociklu poginule na dionici ceste Rovinj-Kanfanar
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/3
16.06.2021.
u 12:00

Policija nastavlja s utvrđivanjem okolnosti nesreće, pa istarska policija  poziva svjedoke  nesreće da se jave u Policijsku postaju Rovinj, na broj  538 239 ili putem e-maila istarska@policija.hr.

Dvije osobe poginule su u stravičnoj nesreći koja se 15. lipnja u 18.20 dogodila na cesti između Rovinja i Kanfanara. Kako je priopćila policija, nesreća se dogodila kada je motocikli Yamaha na kojem su bili 28-godišnjak i 25-godišnjak, koji se kretao od Rovinja prema Kanfanaru udario u bočnu stranu  Hyundaija, kojim je ispred motocikla u istom smjeru upravljala 24-godišnjakinja.

Od siline udarca, vozila su sletjela van kolnika i zapalila se. Poginuli su  28-godišnjak i 25-godišnjak koji su bili na motoru te su njihova tijela prevezena na Odjel patologije radi obavljanja obdukcije. Vozačica automobila prevezena u pulsku bolnicu zbog zadobivenih težih ozljeda te je zadržana na liječenju, dok njen 27-godišnji suvozač nije ozlijeđen.

Policija nastavlja s utvrđivanjem okolnosti nesreće, pa istarska policija poziva svjedoke nesreće da se jave u Policijsku postaju Rovinj, na broj  538 239 ili putem e-maila istarska@policija.hr.  

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
12:37 16.06.2021.

može tu biti svašta, al baš jučer , vozeći se gradom , najmanje pet automobila promjenilo je traku uopće ne gledajući da li može ili ne to učiniti, samo hop on skreće, ... dakle....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije