Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRŠILI ZAKON

Policija privela 11 navijača, uglavnom zbog alkoholiziranosti

Navijači na Maksimiru
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
16.11.2018.
u 07:58

Prema policijskim podacima na stadionu je bilo oko 33 tisuće navijača.

Prije, za vrijeme i nakon nogometne utakmice hrvatske i španjolske nogometne reprezentacije u četvrtak navečer na stadionu Maksimir privedeno je 11 navijača, izvijestila je policija.

U službene prostorije dovedeno je 11 osoba, uglavnom zbog alkoholiziranosti, odnosno kršenja Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima te Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, izvijestila je policija.

Prema policijskim podacima na stadionu je bilo oko 33 tisuće navijača.

Hrvatska nogometna reprezentacija ostala je u igri za plasman na završni turnir Lige nacija nakon što je pobijedila Španjolsku sa 3-2.

Navijači na Maksimiru
1/9

Komentara 2

RI
rightside
10:21 16.11.2018.

znaci udbasi su pohapsili one koji su se malo vise veselili pobjedi hrvatske,,)))nista cudno,, jedino me cudi da dvojac stefanonovic- jovanovic nisu podnjeli nikakve prijave uefi,,)))))

DH
dalibor.hren
08:31 17.11.2018.

Je li priveden i Španjolac koji je životinjski startao na Lovrena, a nije bio niti opomenut?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije