Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izleti za HSS

Policija prijavila Jamba zbog sumnje da je gradski novac trošio na izlete

stipe gabrić jambo
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
28.08.2014.
u 21:26

Grad Metković oštećen je za iznos od 225.250 kuna

PU dubrovačko-neretvanska podnijela je kaznenu prijavu nadležnom županijskom odvjetništvu protiv bivšeg gradonačelnika Metkovića Stipe Gabrića Jamba i njegova kompanjona pod sumnjom na zloporabu položaja i ovlasti.

Grad Metković oštetili su tako, sumnja se, za iznos od 225.250 kuna i to trošenjem na izlete za promociju HSS-a.

Kriminalna aktivnost trajala je od rujna 2009. do prosinca 2012. godine.

- Utvrđeno je da je 56-godišnjaku  pomagao 61-godišnjak koji je, kao uposlenik iste lokalne jedinice, u svojstvu odgovorne osobe, ovjeravao naloge za plaćanje građana u svrhu promidžbe političke stranke čiji je 56-godišnjak bio predstavnik, izvijestila je policija ne navodeći identitete prijavljenog dvojca.

>>Stipe Gabrić Jambo ispitan u USKOK-u. Postaje pokajnik?

Komentara 3

TH
than
23:35 28.08.2014.

Nema u ovoj drzavi srece bez lustracije i debelih kazni za lopovluk i sve ostalo . Sto reci o covjeku koji je trosio novce poreznih obveznika na promociju stranke ? Nije on jedini. Sto radi Vlada ? Trosi novce na nove mobilne telefone, valjda si sami ne mogu kupiti iste uz tako malu placu. Aj da je uspjesna Vlada, pa bi rekli neka vam, ali drzava je u rasulu jos vecem, nego je bila prije njih. Preskupi vozni park, kao da nema javnog prijevoza, a svi zive u Zagrebu ili im se placa smjestaj.

LA
laptop
23:06 28.08.2014.

Nista neocekivano....

19
1995josip
15:42 29.08.2014.

Ma nebi Jambo , on je poznati poštenjak .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije