Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj Razvitak

Stipe Gabrić Jambo ispitan u USKOK-u. Postaje pokajnik?

\'SPECIJAL EXPRESS 10.10.2011., Neretvansko polje, dolina Neretve - Stipe Gabric Jambo, gradonacelnik Metkovica, u obilasku svoje zemlje zasadjene raznim kulturama.  Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL\'
Grgo Jelavić/PIXSELL
08.11.2012.
u 20:10

USKOK istražuje malverzacije vezane uz kupoprodaju upravne zgrade Razvitka koja je sada u vlasništvu Hrvatske

Stipe Gabrić Jambo u srijedu je u Zagrebu ispitan u USKOK-u. Metkovski gradonačelnik USKOK-u se sam javio, a u Metkoviću se nagađa da je razlog interes USKOK-a za događanja u Razvitku, u kojem je Jambo bio direktor te je vlasnik mnogih nekretnina koje su nekada bile u vlasništvu propale tvrtke.

Zbog propasti Razvitka protiv Jamba je do sada podneseno bezbroj kaznenih prijava, no protiv njega do sada, koliko je poznato, nije pokrenut ni jedan sudski postupak. Neslužbeno se pak doznaje da bi Jambovo pojavljivanje u USKOK-u moglo značiti da bi nakon što ispriča sve što zna o Razvitku mogao dobiti status pokajnika.

USKOK navodno konkretno zanimaju malverzacije s kupoprodajom upravne zgrade Razvitka u Metkoviću koja je sada u vlasništvu Republike Hrvatske. Hoće li Stipe Gabrić Jambo uistinu biti pokajnik, jučer nije bilo moguće službeno provjeriti, a Jambo o svojim "poslovima" s USKOK-om ne želi govoriti.

>>U Metkoviću uhićeni čelnici HSP-a: Pokušali reketariti Jamba?

Komentara 12

Avatar madcap
madcap
23:06 08.11.2012.

Još jedan gradonačelnik-pokajnik.

Avatar MENSA
MENSA
06:32 09.11.2012.

PRVO U BUKSU! Ovog lika prvo treba spremiti u buksu, a onda nek se tamo "kaje" jedno 20 godina!

KA
karambita
22:12 08.11.2012.

I ja bi se vilio pokajati , a da sam prije toga maznuo koji milijun eura

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije