Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sletio u odvodni kanal

Policija objavila detalje nesreće kod Lipovljana u kojoj je poginuo muškarac

Nesreća
Foto: JVP Novska
1/4
21.05.2021.
u 14:46

Tijelo je prevezeno u bolnicu u Popovači gdje će se obaviti mrtvozornička obdukcija. Policija će u svezi ove prometne nesreće Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti izvješće

Dovršen je očevid prometne nesreće koja se jutros, oko 6.40 sati, dodogila na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, u blizini čvora Lipovljani. Tada je usliejd slijetanja osobnog vozila vozač smrtno stradao. 

Naime, do nesreće je došlo kada je 72-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, upravljao osobnim vozilom bosanskohercegovačkih registracija, sjevernom prometnom trakom, krećući se u smjeru Zagreba. On je uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake, sletio na zemljanu površinu, vozilom udario u zaštitnu metalnu ogradu i nastavio se kretati zelenom površinom. Potom je udario u zaštitnu ogradu, metalni znak i dio mosta, nakon čega se zarotirao, preletio preko kanala te sletio u odvodni kanal.

Na mjestu događaja smrtno je stradao vozač, a tijelo je prevezeno u bolnicu u Popovači gdje će se obaviti mrtvozornička obdukcija. Policija će u svezi ove prometne nesreće Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti izvješće.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
14:54 21.05.2021.

Molim vas prevedite ovo na književni hrvatski jezik. "Ne krećući se...."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije