Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGINUO ZAPOVJEDNIK DVD-A

Detalji strave na A4: Djelatnici naplatnih kućica od šoka su jedva pozvali pomoć

Nesreća Goričan
Foto: PU međimurska
1/7
20.04.2023.
u 10:11

Zbog nepropisne brzine kretanja prednjim dijelom automobila muškarac je udario u betonski razdjelnik između druge i treće naplatne trake. Uslijed siline udara došlo je do podizanja automobila u zrak te udara u krov naplatne postaje i u naplatnu kućicu, a potom i do prevrtanja na krov

Policija je objavila detalje o nesreći u kojoj je jučer oko 20 sati kod naplatne postaje Goričan na autocesti A4 Zagreb – Goričan poginuo 44-godišnji vozač osobnog automobila.

– Upravljajući Mercedesom C klase, čakovečkih registarskih oznaka, kolnikom autoceste A4 iz smjera Čakovca u smjeru Goričana, zbog nepropisne brzine kretanja prednjim dijelom automobila udario je u betonski razdjelnik između druge i treće naplatne trake. Od siline udara došlo je do podizanja automobila u zrak te udara u krov naplatne postaje i naplatnu kućicu, a potom i do prevrtanja na krov – kažu u Policijskoj upravi međimurskoj.

Tijelo je prevezeno je na Odjel patologije čakovečke bolnice, gdje će se prema nalogu nadležnog državnog odvjetnika obaviti obdukcija. To je prva žrtva na cestama u ovoj godini u Međimurskoj županiji.

Kako su objavili vatrogasci, poginuo je zapovjednik DVD-a Donji Kraljevec Marijan Blažeka

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Marijane, nemam riječi kojima bih mogao opisati kako se osjećam u ovom trenutku. Ne mogu vjerovati da se nećemo više sresti, da više neću dobiti poruku od tebe: 'Možeš li danas doći do DVD-a? Trebamo nešto odraditi...' Neka te čuvaju anđeli", oprostio se od zapovjednika član DVD-a.

Djelatnici naplatnih kućica od šoka su jedva pozvali pomoć. "Taj prvi poziv koji smo primili, nismo ni razumjeli što čovjek govori koliko je bio u šoku", rekao je za Dnevnik.hr glasnogovornik međimurske policije. 

Iz smrskanog automobila, kako je naveo, posvuda je prskalo ulje

Komentara 6

BE
Berri
12:25 20.04.2023.

Nemojmo odmah osuđivati. Možda nisu uzrok alkohol i brzina, nego se dogodio neki kvar na Mercedesu C klase, možda sinkopa?

NE
NervozniPoštar
11:34 20.04.2023.

Te kućice su po život opasne. Trebali bi ih graditi kao bunkere. Ali, možda je kasno jer se najavljuje automatska naplata ceste, bez ljudi.

JR
Jr48
11:46 20.04.2023.

Ovo izgleda kao da je vozilo razneseno eksplozijom koja je to brzina bila negdje . Sućut obitelji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije