Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozlijeđeni policajac stabilno

Policija: I dalje traje intenzivna potraga za Ivanom Božićem. Molimo, ako ga uočite ne prilazite mu, već nas zovite

Split: Policija ispred kuće bjegunca Ivana Božića
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/8
01.12.2022.
u 16:44

Dvadesetogodišnji policijski vježbenik teško je nastradao nakon što se na njegov znak stop nije zaustavio Ivan Božić (29) koji je bio za volanom Golfa.

Policija još intenzivno traga za 29-godišnjim Ivanom Božićem koji je autom naletio na mladog policajca i teško ga ozlijedio. Nesreća u kojoj je teško policajac, podsjetimo, dogodila se u ulici Domovinskog rata u Splitu u noći s utorka na srijedu. Dvadesetogodišnji policijski vježbenik teško je nastradao nakon što se na njegov znak stop nije zaustavio Ivan Božić koji je bio za volanom Golfa.

Antonela Lolić, voditeljica Službe za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću dala je izjavu za medije o potrazi za Ivanom Božićem. "Potraga je trajala cijelu noć. Poduzimamo mjere i radnje kako bi ga pronašli cijeli dan. Objavili smo njegovu fotografiju. Zamolili smo građane da nam pruže informaciju i da mu ne prilaze. Molimo, ako ga uoče ne prilazite mu, već nas zovite", kazala je Lolić. 

Dodala je da to, što sada nema blokadnih punktova, ne znači da nema potrage.

"U ovom trenutku ne mogu iznositi mjere i radnje. Naš cilj je pronalazak 29-godišnjeg muškarca i neke podatke moramo zadržati za sebe. Poduzimamo mjere i radnje iz naše nadležnosti kako bi pronašli 29-godišnjaka. Moramo prvo ostvariti svoj cilj. Neke stvari moraju ostati unutar istraživanja koje provodimo", dodala je.

Stanje ozlijeđenog policajca

Kazala je da su zadovoljni zdravstvenim stanjem ozlijeđenog policajca. "Njegovo zdravstveno stanje se popravlja. On, koliko znamo nije više u životnoj opasnosti. On je stabilno i nadamo se zaista brzom oporavku", dodala je. "Želimo i nadamo se da će se vrlo skoro oporavit", kazala je.

Foto: PU splitsko-dalmatinska

"Provjeravamo svaku informaciju koju imamo, vidjeli ste, bila je javno obavljena snimka da su djelatnici bili u krugu bolnice ali nitko od osoblja i građana nije bio ugrožen. Mi smo dali preporuku da mu se ne prilazi jer mišljenja smo da se građani ne trebaju izlagati bilo kakvoj ugrozi", kazala je. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije