Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uključene sve raspoložive snage

Potraga za Ivanom Božićem trajala cijelu noć, nastavlja se i jutros. Ozlijeđeni policajac (20) je stabilno

Ivan Božić
Foto: Milan Sabic/Pixsell/PU splitsko-dalmatinska
1/7
01.12.2022.
u 12:15

Policijska uprava splitsko-dalmatinska poziva građane da, ukoliko imaju informacije gdje se skriva Ivan Božić ili imaju bilo kakva saznanja o njemu, nazovu policiju na 192

Policijski službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske i dalje tragaju za Ivanom Božićem rođenim 1993. godine, muškarcem koji se dovodi u vezu s napadom na policajca (20) u noći s utorka na srijedu u Splitu.

- Traganje za osobom provodilo se čitavu noć i intenzivna potraga na terenu nastavljena je jutros. Sve raspoložive policijske snage uključene su u potragu i poduzimamo niz mjera i radnji kako bi pronašli 29-godišnjeg muškarca - istaknuli su jutros iz policije. Kako dodaju, 20-godišnji policajac i dalje je u bolnici.

- Prema posljednjim informacijama, stabilno je i dalje je pod intenzivnim nadzorom liječnika - ističu. 

Policijska uprava splitsko-dalmatinska poziva građane da, ukoliko imaju informacije gdje se skriva Ivan Božić ili imaju bilo kakva saznanja o njemu, nazovu policiju na 192.

Kako Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje, policija je dobila nekoliko dojava gdje bi se Božić mogao skrivati pa su na području Solina i okolice tijekom noći izvršili pretrage nekoliko stanova i kuća. Također, doznaje se da je njegovo lociranje otežano jer sa sobom nema mobitel pa ga je nemoguće locirati i pratiti njegovo kretanje preko signala i baznih stanica. Policija se, zbog toga, mora osloniti na dojave građana i obavijesne razgovore s osobama iz Božićeva života.

Foto: PU splitsko-dalmatinska

Nesreća u kojoj je teško ozlijeđen policajac, podsjetimo, dogodila se jučer oko 00.50 sati u ulici Domovinskog rata. Kako je u srijedu izvijestila Policijska uprava splitsko-dalmatinska, tijekom obavljanja nadzora i kontrole prometa, 20-godišnji policijski službenik izdao je naredbu za zaustavljanja vozila, međutim vozač se oglušio, ne zaustavljajući se, niti usporavajući. 

Splićani su jučer po cijelom gradu mogli vidjeti policijske automobile i službenike. Zbog kontrole vozila stvorile su se gužve na cestama oko Splita, Solina, Klisa, Omiša... Potraga za bjeguncem se proširila i na Šibensko-kninsku županiju, a oglasio se i otac Ivana Božića koji je sina pozvao da se preda.

VIDEO Splitska policija objavila fotografije vozila: Pregaženi policajac (20) ima teške ozljede bubrega, rebara i glave

Komentara 8

TM
trade_mark
09:53 01.12.2022.

odgojio ćaća ante kriminalca sebi na ponos i slavu! i neka si ti sinu kupio golfa, zaslužilo je dite! sad mu lipo kupi bemve!!

KL
Klavocin
12:10 01.12.2022.

Čača sve zna, sad već ima odvjetnika koji ga skriva, za 3 do 4 dana kad se truplo od sina očisti od droga i alkohola, dolazi u postaju i mali bolesni počinje bit žrtva. Sinkopa, stare, mlade bolesti. Daj bože da ga policija prije nađe. A na sudu iz ugledne obitelji i uvjetna kazna

KL
Klavocin
12:07 01.12.2022.

Petarstijena mlati li mlati, što bi rekao da je nekog rvog pregazio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije