Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li vidjeli ovo ikad?

Policajac ga zaustavio nakon što je ostavio djecu u školi: Što mu se to dogodilo s gumom?

policija
Foto: Getty Images
1/3
05.10.2019.
u 07:05

Policajac je uočio da nešto nije u redu s prednjom desnom gumom automobila, a kada je zaustavio vozilo, imao je što vidjeti

Policajac u engleskoj pokrajini Derbyshire zaustavio je jednog vozača prošloga ponedjeljka koji je vozio djecu u školu.

Nakon što ih je ostavio u školi, krenuo je dalje svojim putem kada je policajac koji je u blizini patrolirao uočio nešto čudno na prednjoj desnoj gumi automobila.

Guma je, naime, na sebi imala 13 mjehurića različite veličine pa je policajac brzo prepratio automobil do obližnje garaže. Ondje je vozač stavio novu gumu na automobil, a stara je očito završila u smeću.

– Nova guma je stavljena. Vjerojatno je policajac spasio vozača od puno skupljeg popravka ili čak gore – objavila je policija na Twitteru.

Kada su objavili fotografije gume, mnogi su priznali da tako nešto nikada nisu vidjeli.

– Kako je dovraga uopće mogao voziti s takvom gumom? – zapitao se jedan korisnik Twittera.

Inače, ovakvi mjehurići mogu nastati ako se automobil vozi s praznom gumom, a mogu se pojaviti s vanjske, ali i unutarnje strane pa je potrebno uvijek provjeravati obje strane automobilske gume.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
08:13 05.10.2019.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? -napišite komentar - napisan komentar

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:32 10.10.2019.

Možda je pošpricana kiselinom.

RA
Rafael55
08:31 05.10.2019.

Kao velike boginje ili tifus iz 43.g

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije