Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNO

Policajac ga ulovio kad je pokušao ukrasti radar iz straha da ga je uslikao, a onda je saznao istinu

Robert Anic/PIXSELL
22.11.2021.
u 13:10

Muškarca sada očekuje kaznena prijava zbog pokušaja krađe uređaja čija je cijena oko 40.000 eura.

Često ljudi u strahu da zataškaju zločin, počine još i gori i sami sebi naprave još i veću štetu. Vozač (29) u Bavarskoj upravo je to napravio i napravio si poprilične probleme i to bez razloga. 

U strahu da  ga je kamera za mjerenje brzine u Hahnbachu ‘uhvatila’, 29-godišnjak ju je htio ukrasti. A da stvar bude još i gora za njega, uhvaćen je na djelu, piše Fenix-magazin

On je htio spremiti veliki i glomazni sustav u prtljažnik svog automobila, no nazočni prometni policajac odmah je primijetio krađu i uhitio muškarca u petak navečer u Hahnbachu 

Muškarca sada očekuje kaznena prijava zbog pokušaja krađe uređaja čija je cijena oko 40.000 eura. Najgore od svega kamera ga uopće nije uslikala jer muškarac uopće nije prekoračio dopuštenu brzinu.

VIDEO:Evo koliko bi građana podržalo uvođenje lockdowna za necijepljenje i COVID potvrde u kafićima

 

Ključne riječi

Komentara 2

NO
Neven-opatija
09:48 23.11.2021.

Taj sigurno nije Nijemac

Avatar neidemdalje
neidemdalje
13:41 22.11.2021.

a je li cjepljen?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije