Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAŠLI GA NA STANICI

Trogodišnji dječak sam otišao u vrtić, dadilja doživjela šok

Pixabay
22.11.2021.
u 09:02

Ponio je ruksak s punom kutijom za doručak

U noći sa subote na nedjelju, oko 2.15 sati, 35-godišnji prolaznik zvao je policiju jer je na jednoj autobusnoj postaji u Stuttgartu ugledao dječaka koji je bio sam. Bio je odjeven u skijaški kombinezon, a sa sobom je imao ruksak s punom kutijom za doručak, izvijestila je njemačka policija.

Po dolasku policije, dječak im je objasnio kako je krenuo u vrtić. Policija ga je odvela sa sobom te je s njima bio sve dok 34-godišnja dadilja ujutro nije zvala policiju i prijavila njegov nestanak. Rekla je kako je dječaka stavila u krevet sa svojim djetetom. Otišla je spavati, a kad je ujutro htjela probuditi djecu, šokirala se jer trogodišnjaka nije bilo u krevetu, javlja Fenix Magazin.

Policija u svom priopćenju nije navela više detalja o tome kako je dječak izašao iz stana, a prije toga se sam uspio spremiti za vrtić pa čak sa sobom u vrtić ponijeti i doručak.

 

>> Pogledajte i ovaj video – Učiteljica šokirala izjavom: "Dopuštam djeci da spavaju na nastavi ako su jako umorna"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije