Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIZEL 'PAO' ZA 6 CENTI

Pojeftinilo je gorivo: Idućih 14 dana vrijede nove cijene

Šibenik: Niže cijene goriva na benzinskim  postajama u Hrvatskoj
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
28.03.2023.
u 07:01

Za šest centi pojeftinio je i plavi dizel pa će tako on iznositi 0,84 eura po litri, dok je UNP i za spremnike i za boce pojeftinio za 13 centi.

Od ponoći na benzinskim postajama idućih će 14 dana vrijediti nove cijene goriva. Vlada je jučer objavila kako će u svim skupinama goriva doći do pojeftinjenja.

Od utorka dizel iznosi 1,34 eura po litri, dok se za benzin plaća 1,39 eura po litri. Time je litra dizela pojeftinila za 6 centi, dok je litra benzina pojeftinila za 1 cent. Za šest centi pojeftinio je i plavi dizel pa će tako on iznositi 0,84 eura po litri, dok je UNP i za spremnike i za boce pojeftinio za 13 centi. 

VIDEO Žena položila vozački iz 960. puta: 'Nismo joj se usudili reći da odustane!'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar SileZla
SileZla
08:40 28.03.2023.

Već 5 dana se pobjedonosno slavi najava niže cijene goriva, od ministra naniže. I onda dizel pojeftini 6 centi, a super za cijeli 1 cent. Medijska manipulacija samo takva. Ne znam kako je ovo izvješćivanje o cijenama goriva došlo među prve vijesti zadnju godinu-dvije. Pratim neke strane novine i nikad nisam našao da je promjena cijene goriva vijest, a kamoli da to treba biti na naslovnoj stranici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije