Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan antifašističke borbe

Pojedine trgovine za praznik su prilagodile radno vrijeme: Provjerite kada će biti otvorene

Ilustracija
Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS
1/3
21.06.2023.
u 11:23

Konzum, Lidl, Kaufland, Spar i Interspar te druge trgovine sutra, 22. lipnja, rade prema posebnom radnom vremenu

U Hrvatskoj se sutra, 22. lipnja, obilježava Dan antifašističke borbe. S obzirom na to da je riječ o državnom blagdanu, pojedine trgovine prilagodile su svoje radno vrijeme. Većina njih radit će skraćeno, a detalje možete provjeriti u nastavku.

Konzum

Prodavaonice Konzuma rade prema posebnom radnom vremenu. Radno vrijeme vaše najbliže prodavaonice Konzuma provjerite OVDJE.

Lidl

Radna vremena trgovina Lidla se razlikuju. Pojedine poslovnice bit će otvorene do 14 sati, a neke i do 22 sata. Popis provjerite OVDJE.

Kaufland 

Radno vrijeme Kauflanda, razlikuje se od poslovnice do poslovnice, a detalje provjerite OVDJE odabirom "Promijeni poslovnicu".

VEZANI ČLANCI:

Spar i Interspar

SPAR Hrvatska prilagodio je radno vrijeme svojih trgovina. SPAR supermarketi u četvrtak će raditi skraćeno, od 8 do 14 sati. Izuzetak su SPAR supermarketi u City Galleriji Zadar, u Poljičkoj i Spinčićevoj ulici u Splitu, u ulici Martinkovac u Rijeci te u Kninu, koji će biti otvoreni od 7 do 21 sat. SPAR supermarketi u Selcu, Bibinjama, Umagu, Labinu, Bujama, Opatiji, Poreču, u Ličkoj i Šubićevoj ulici u Splitu te ulici Santoriova u Puli bit će otvoreni od 7 do 22 sata. SPAR supermarketi u Šibeniku, Kaštel Sućurcu te u centru Supernova Zadar bit će otvoreni od 8 do 22 sata.

INTERSPAR hipermarketi u cijeloj Hrvatskoj radit će od 7 do 21 sat. Iznimka su INTERSPAR hipermarketi u Slavonskom Brodu, Arena centru, CCO East, King Cross centru i Supernova centru u Zagrebu, te u Emmezeta centrima u Stupniku i Kaštelima, kao i svim splitskim centrima – CCO Split, centru Mall of Split te Rijeka Toweru, koji će biti otvoreni od 8 do 21 sat, dok će poslovnica u osječkom centru Portanova biti otvorena od 9 do 21 sat. Radna vremena pojedinih trgovina po lokacijama diljem Hrvatske, kupci mogu provjeriti na prodajnim mjestima ili na službenoj web stranici.

Bipa

Neke poslovnice Bipe sutra neće raditi, dok će neke biti skraćeno. Detalje provjerite OVDJE.

DM

Pojedince prodavaonice DM-a bit će zatvorene, no neke rade uobičajenim radnim vremenom. Onu najbližu vama, pronađite OVDJE.

Trgovački centri

Što se tiče trgovačkih centara, radno vrijeme za Avenue Mall provjerite OVDJE. Arena Centar na Dan antifašističke borbe radi prema redovnom radnom vremenu, a izuzetak su Hrvatska pošta, FINA, PBZ i javni bilježnik. 

City Center One West i East u Zagrebu rade do 21 sat, a Hrvatska pošta i FINA bit će zatvoreni. City Center One u Splitu radi do 22 sata. Mall Osijek otvoren je i radi prema redovnom radnom vremenu.

Tower Center Rijeka bit će otvoren od 10 do 21 sat. Ipak, postoji nekoliko izuzetaka koje možete provjeriti OVDJE.

VIDEO Hoće li vas trgovina optužiti da kradete ako uzmete praznu kartonsku kutiju?

Komentara 1

EJ
ejStef
12:54 21.06.2023.

Ovo treba staviti kao spomendan, a Dan Nezavisnosti kao praznik...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije