Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEREDI ISPRED LJEKARNE

Pogledajte trenutak kada je bačena šok-bomba na Kosovu, trajala je akcija kosovske policije

Šok bomba, Kosovo
screenshot/facebook
Autori: Vecernji.hr, Hina
13.10.2021.
u 12:54

Na drugoj snimci vidljivo je kako je bačen i suzavac

Akcija kosovske policije na suzbijanju krijumčarenja potaknula je u srijedu reakcije stanovništva i incidente u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice, većinski naseljenom Srbima.

Sve je počelo nakon što su pripadnici policije ušli u jednu od ljekarni u sjevernom dijelu Mitrovice te je potom promet blokiran kamionima. Situacija je ubrzo eskalirala kada su prema toj lokaciji krenule Specijalne jedinice ROSU iz južnog dijela grada s četiri oklopna vozila. Građani su bacali kamenje, a policajci iz oklopnih vozila uzvraćali su šok-bombama i suzavcem. Po lokalnim medijima okupilo se više stotina građana.

Ispred gradske ljekarne policija je, kako navode kosovski mediji, provjeravala carinske papire o nabavi lijekova. Tamo je bačena šok-bomba, a trenutak su zabilježile kamere Radio Kontakt Plusa.

Na snimci se vidi kako kosovska policija ulazi u ljekarnu te kako se jedan pripadnik raspravlja s okupljenim građanima. On potom ulazi, a pred građane pada šok-bomba. 

Na drugoj snimci, kako prenosi portal Sputnik, vidljivo je kako je bačen i suzavac

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
13:42 13.10.2021.

Srbi su lep i vaspitan narod koji nema nikakvih pretenzija ni prema kome. Vulin je jedan jako lep, kulturan i dobro vaspitan decko koji nema nikakve veze sa vampirima. Ako je nesto netacno nek me se demantuje, ako satira ivde nije dopustena kako to da je u srpskim Novostima ne samo dopustena nego i prevladavajuca? Ako nekog svrbe prsti pa oce da brise ovaj komentar a ne zna zasto tacno ga brise nek se najpre konzultuje sa visom instancom.

HI
hiohio
13:37 13.10.2021.

Sad će vučić opet kružit sa jednim avionom koji ima do Kosovske granice i nazad i dati ultimatum NATO-u.

Avatar B.Geserit
B.Geserit
13:30 13.10.2021.

Pred "građane" 🤔😏 PADA šok bomba. I slijep vidi da su je "građani" bacili. Nejač-građani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije