Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prazne klupe

Pogledajte koliko britanske zastupnike zanima Hrvatska u EU

Britanija parlament (1)
Foto: Screenshot
1/3
06.11.2012.
u 17:43

Britanske zastupnike očito uopće ne zanima ulazak Hrvatske u EU jer je u klupama samo desetak "najzagriženijih" predstavnika naroda

Često prigovaramo našim saborskim zastupnicima zato što ne dolaze na sjednice, ali očito iste navike imaju i predstavnici naroda u britanskom parlamentu.

No, fotografije iz britanskog parlamenta pokazuju i koliko zastupnike "s otoka" zanima Hrvatska u Europskoj uniji. Snimljene su na početku rasprave u drugom čitanju pretpristupnog ugovora.

Britanske zastupnike očito uopće ne zanima ulazak Hrvatske u EU jer je u klupama samo desetak "najzagriženijih" predstavnika naroda.

>>Dok Hrvatska ulazi u EU, Britanci traže načina da izađu

Ključne riječi

Komentara 42

GU
Gumba017
18:20 06.11.2012.

Svi ostali se jos nisu vratili sa Zrca.

OB
-obrisani-
18:31 06.11.2012.

To je zato što je NDH bila u silama osovine a nijemci su ih ZDROBILI Samo 14 000 V 2 projektila je palo na London To ne mogu zaboravit pa su 400 000 Hrvatskih mladića kod Bleiburga poslali u SMRTMRT Hrvati i Englezi ce zbog tog zauvijek bITI NEPRIAJTELJI SLava nijemcima

AA
aabbcc
19:04 06.11.2012.

Britanci traže načina da izađu __________________________ To je problem u mnogim clanicama, al EU tamo podmazuje i korumpira politicare i oni petljaju, nigdje ne daju narodu referendum za izlazaki iz EU....iako u nekim clanicama anketne provjere pokazuju da je 90 % ZA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije