Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti 20 godina portala

Pogledajte kako je raditi na portalu Vecernji.hr, zašto je uređivanje poput kuhanja...

U novinarskim redakcijama često je bučno, užurbano i stresno. Posebice je živo u online redakcijama
08. veljače 2019. u 13:50 14 komentara 732 prikaza
Pogledajte galeriju 1/7

Portal Večernjeg lista slavi 20 godina, a kako je bilo raditi tada i danas, otkrivaju izvršni urednici Danijel Lijović i Ivana Jović.

Bivši i sadašnji urednici portala Večernjeg lista Bivši i sadašnji Urednici portala Vecernji.hr: Nema stresa koji nismo prošli i uspjeli preživjeti

 – Na web sam došla kao studentica bez ikakvog iskustva rada u medijima. Tada mi je bila velika čast raditi u Večernjem listu, s istim ponosom dolazim na posao i danas, 13 godina kasnije. Uređivanje je za mene kreativno i zanimljivo, poput kuhanja. Kuhanjem želiš udovoljiti gostima i zadovoljiti njihove potrebe, a u medijima se trudiš čitateljima pružiti informacije koje žele. Ovo je definitivno moj posao iz snova, pruža sve ono što me ispunjava i u čemu mogu pokazati najbolje od svojih kvaliteta – kaže Ivana.

Večernji.hr 20 godina portala Večernjeg lista: Evo kako smo počeli i kako se redakcija mijenjala!

– U novinarskim redakcijama često je bučno, užurbano i stresno. Posebice je živo u online redakcijama, poput naše na portalu Vecernji.hr. Tijekom 20 godina kroz redakciju je prošlo mnogo kolega novinara, urednika, marketingaša, webmastera, a posljednjih 15 godina dio sam Večernjakove online redakcije, kaže Danijel i naglašava da voli Večernji jer mu omogućuje da se bavi različitim područjima koja su predmet njegovih interesa.

Kako je raditi na portalu Večernjeg lista pogledajte u videu!

 

ITA, Coronaviruskrise, Italien
Znanstvena analiza
Rudan: Analiza stvarnih uzroka tragedije COVID-19 u Italiji i drugim zemljama EU
A1 Hrvatska
HOME OFFICE
Najbolji savjeti za što bolji rad od doma
 • Avatar Kaladin
  Kaladin:

  Raditi nije riječ koja je ovdje primjerena. I to je jedini komentar koji ću vam ostaviti jer ste osvetoljubivi, brišete i blokirate. Nemate se čim pohvaliti. O kvaliteti članaka ni ne treba govoriti. C/P

 • Deleted user:

  Tamo je raditi lako... samo gledaš tko od komentatora ne sluša lijevoliberalne fašističke metode i njegove komentare brišeš... tekstove copy pastaš sa stranih portala i to je to!

 • benediktus:

  Jedini posao vam je smisliti kakav bombastičan ili provokativan naslov da ostvarite klik, a kvaliteta članaka je mizerna. Puno prepisivanja iz tzv regionalnih portala jer ne treba poznavanje stranog jezika. Malo vijesti iz Mađarske, Austrije, Slovačke pa i Slovenije a ... prikaži još! gomila iz Srbije i bosne. Sve što o vašem radu mogu reći je fuj, fuj.