Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UREDNICI OTKRIVAJU
Povratak na članak

Pogledajte kako je raditi na portalu Vecernji.hr, zašto je uređivanje poput kuhanja...

U novinarskim redakcijama često je bučno, užurbano i stresno. Posebice je živo u online redakcijama

Komentari 14

Avatar Kaladin
Kaladin
14:10 08.02.2019.

Raditi nije riječ koja je ovdje primjerena. I to je jedini komentar koji ću vam ostaviti jer ste osvetoljubivi, brišete i blokirate. Nemate se čim pohvaliti. O kvaliteti članaka ni ne treba govoriti. C/P

VL
DU
Deleted user
14:18 08.02.2019.

Tamo je raditi lako... samo gledaš tko od komentatora ne sluša lijevoliberalne fašističke metode i njegove komentare brišeš... tekstove copy pastaš sa stranih portala i to je to!

VL
BE
benediktus
14:53 08.02.2019.

Jedini posao vam je smisliti kakav bombastičan ili provokativan naslov da ostvarite klik, a kvaliteta članaka je mizerna. Puno prepisivanja iz tzv regionalnih portala jer ne treba poznavanje stranog jezika. Malo vijesti iz Mađarske, Austrije, Slovačke pa i Slovenije a gomila iz Srbije i bosne. Sve što o vašem radu mogu reći je fuj, fuj.

VL
DU
dusteater
14:30 08.02.2019.

Pitajte studente koji su actually radili u Večernjem listu, kako im je bilo. Pogotovo onima koji nisu bili nikada plaćeni.

VL
SR
sramitese
15:22 08.02.2019.

vi ste mali robovi izgubljeni u vremenu i prostoru..

VL
DU
Deleted user
15:06 08.02.2019.

Di su oni što brišu komentare?

VL
TO
Torpor
17:32 08.02.2019.

Alo bre, kacete da promenite ime u Vecernja Hartija? Ovo List mnogo smeta. Pa niste vi hrvatski tabloid.

VL
DU
Deleted user
17:58 08.02.2019.

Nadam se da vam styrija daje dobru plaću i da je božićnica osigurana... nije to bilo koja medijska grupa...

VL
DU
Deleted user
14:32 08.02.2019.

Zanimljivo mi je to da nekada pročitam neku vijest na internetu koja je skoro potpuno identična. Bilo da odem na neke novine u Americi Francuskoj Njemačkoj ili Australiji. Čudo je da niste komentare isključili, kao što su to napravili skoro sve novine na demokratskom i slobodnom zapadu. A koji se svi odreda vole dičiti demokracijom i slobodom govora. Znači vaše novine bar sa time mogu pohvaliti, da dajete čitateljima koliko toliku slobodu govora.

VL
DU
Deleted user
20:33 08.02.2019.

jedna, ali jedna pozitivna, a kamoli tek čestitarska čitateljska reakcija na ove slavljeničko-prijelomničke "rekordne brojke" stigla nije. Nema! nestalo u džumbus bespućima nasumično nabacanih sliketina, "fanova", "nećete vjerovati" Divlja.hr linkovima i reklamama za droge na blogosferi.. kako precizno kvantificirati te samozavaravajuće "rekordne brojke" i tešku borbu protiv hejt-spića koju ste si umislili da baš vi vodite? kompletna vaša štiri-štiri "korpo-grupica" (koja je na meti Hejta) u svem svom kapitalističkom bonitetu vrijedi manje od jednog običnog autoriziranog fejs profila lika sa šiltericom. Zvuči besmisleno, ali "brojke i zvijezde" tako govore. uz zapažanje da je više nego intrigantno kako od svih velikih medijskih igrača (sa verificiranom trans-profilacijom) jedino Virtual VL Life nije uveo Fejs-kontrolu?! u svakom slučaju zanimljiv medijsko-misaoni eksperiment žute boje, koji traje sad već previše godina. i stoga vam od srca želim da prodate taj VL brend sa svim njegovim "komjuniti brejking-njuz fanovima" nekom poštenom čovcu za jednu kunu, ili da se ugasite, jer po skromnom mi čitalačkom mišljenju, vi ste daleko i uvjerljivo najgori web-medij u HR. toliko loše, bezglavo, nečitko i hejt-spić provokativno da se čovjek zapita: je li ovakva grozomorna abnormalnost postala norma. ciao đaci, više se ne vraćam .. brrrr

VL
DU
Deleted user
06:42 09.02.2019.

Uređivanje poput kuhanje? zato toliko proliva po portalu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.