Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natječaj HZŽ-a

Pogledajte fotografiju Surovi Velebit koja je dobila najviše lajkova

Izložba najboljih fotografija foto natječaja Volim svoju županiju
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
02.05.2019.
u 07:29

Na natječaju koji je trajao mjesec i pol, Jurkovićeva fotografija prikupila je 16 298 glasova između 3.667 prijavljenih radova

Fotografija "Surovi Velebit" Hrvoja Jurkovića iz Ličko-senjske županije pobjednica je ovogodišnjeg foto-natječaja "Volim svoju županiju" u kategoriji fotografije s najviše prikupljenih glasova putem društvenih mreža, objavila je Hrvatska zajednica županija, pokretačica natječaja.

Na natječaju koji je trajao mjesec i pol, Jurkovićeva fotografija prikupila je 16 298 glasova između 3.667 prijavljenih radova.

Odaziv na ovogodišnji, četvrti natječaj oborio je dosadašnji rekord, naime, u prve dvije godine prijavljeno je 600-tinjak fotografija, lani njih 2.835.  

Osim kategorije s najviše prikupljenih glasova putem društvenih mreža, najbolje fotografije bira i stručni žiri, ta će odluka biti poznata u ponedjeljak,  6. svibnja. Prva mjesta u obje kategorije osvajaju sportske digitalne kamere Gopro hero7 Silver, a drugo prema ocjeni žirija kameru Gopro hero7 White.

Na čelu stručnog žirija je Mare Milin, profesionalna fotografkinja, a članovi su mu Ivana Gusak Galić iz Osječko-baranjske, Kristijan Toplak iz Virovitičko-podravske i Karlo Frljužec iz Krapinsko-zagorske županije.

Foto-natječajem "Volim svoju županiju" želi se promovirati ljepota svih dijelova Hrvatske i potaknuti umjetnike/amatere da sami razmišljaju o detaljima i zanimljivostima županija kao destinacija koje, osim svojih ljepota, nude i zanimljive sadržaje prilagođene objavljivanju u novim medijima.

Najbolje fotografije iz svih hrvatskih županija čine postav putujuće izložbe koja je samo lani prošla 1.081 kilometar Hrvatske – od Osijeka do Dubrovnika. 

Predivno je! Nakon posjeta Hrvatskoj Ronaldo poručio: Ovo je najbolji europski otok:

Izložba najboljih fotografija foto natječaja Volim svoju županiju
1/17
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije