Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naljutile ga kazne

Vozač automobila zagrebačkih tablica splitskim redarima ostavio ovu poruku

Kazna za parking
Facebook
01.05.2019.
u 11:28

Jedan je muškarac naveo kako su s nogostupa uklonili samo njegovo vozilo s zagrebačkim tablicama u Karlovcu, iako su vozila s karlovačkim tablicama bila isto nepropisno parkirana na istom nogostupu.

Jedan je vozač automobila sa zagrebačkim tablicama ostavio poruku splitskim redarima koji su mu ostavili nekoliko kazni ispod brisača zbog neplaćenog parkinga. 

"Prestani me reketirat s kaznama samo zato jer imam ZG tablice. Ovdje ljudi parkiraju godinama. Auto nikome ne smeta! Punite proračun na pošten način, a ne na štetu građana!"

Na fotografiji objavljenoj na Facebook grupi Prometne zgode i nezgode, vidljivo je kako je vozač parkiranog autob+mobila dobio dvije kazne, jednu u iznosu od 150 kn, a drugu u iznosu od 250 kn. 

Foto: Facebook/RTL

Na objavu ove fotografije u grupi su neki komentirali kako je vozač trebao propisno parkirati vozilo pa ne bi dobio kaznu, dok je jedna žena napisala kako je imala situaciju kada je propisno platila parkiranje vozila, no kaznu je svejedno dobila. 

"Naravno, bodu ih u oči ZG tablice, al ne smetaju im naše kune u džepu..."

Da nije riječ o izoliranom slučaju "problema s tablicama" naveli su i drugi korisnici ove društvene mreže koji su naveli slične primjere. Jedna je žena napisala kako joj je u Puli "pauk" digao vozilo s invalidskog mjesta iako je na vozilu imala jasno istaknutu invalidsku iskaznicu. Ali i karlovačke registarske oznake. 

Jedan je muškarac naveo kako su s nogostupa uklonili samo njegovo vozilo s zagrebačkim tablicama u Karlovcu, iako su vozila s karlovačkim tablicama bila isto nepropisno parkirana na istom nogostupu. 

Pogledajte i video Ostala u čudu kada je vidjela što vozač radi

 

Komentara 76

MS
Mr.Serator
13:02 01.05.2019.

On je u krivu sto se parkinga tice,al je u pravu i sta se Zg tablica tice.Dosta dalmatinaca ima kompleks Zagreba.

GE
genex
13:27 01.05.2019.

bogami kako je krenulo nije daleko dan kada ćemo u dalmaciju putovati s putovnicom.naravno srbija i dalmacija će imati posebne odnose i srbi će dolazati samo bre s ličnom kartom. svjedoci smo da orjuna postavlja uvjete za igranje hrvatske reprezentacije u splitu ali u slobodnoj i nezavisnoj dalmaciji hajduk će biti stalno prvak a suci će biti iz srbije da se osigura nepristranost. jedino se brinem što će biti s mojim brakom jer mi je žena fetiva splićanka.a ništa kud i žena tud i ja.valjda ću kao purger moći dobiti dalmatinsko državljanstvo.

PA
PainKiller
12:58 01.05.2019.

Selektivna provedba zakona opće je poznata stvar u RH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije