Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMRT NA CESTI

Motociklist prešao na suprotnu stranu ceste i udario u automobil

Policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
15.07.2017.
u 12:47

Od siline udarca vozač je poginuo na mjestu nesreće, a motocikl, na kojem je buknuo požar, u potpunosti je izgorio.

Jedna je osoba smrtno stradala a jedna ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se danas ujutro oko 7 sati dogodila na cesti Vodnjan-Juršići, izvijestila je istarska policija.

Nesreća se dogodila kada je za sada nepoznati vozač motocikla vozeći iz smjera Vodnjana prema mjestu Juršići zbog neprilagođene brzine u zavoju prešao na lijevu stranu kolnika i frontalno se sudario s osobnim automobilom Chevrolet, kojim je upravljala 54-godišnjakinja iz Juršića. 

Od siline udarca vozač je poginuo na mjestu nesreće, a motocikl, na kojem je buknuo požar, u potpunosti je izgorio. Vozačica Chevroleta je ozlijeđena i prevezena je u pulsku bolnicu

Cesta Vodnjan - Juršići bila je zbog obavljanja očevida zatvorena za promet do 10.35 sati. 

Komentara 2

AN
anteS
14:04 15.07.2017.

Bykeri, kada cete shvatiti, da motor kontrolirate vi, a ne motor vas?

JO
jozomeda
14:31 15.07.2017.

normalno kada jure kao divljači.nazalost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije