Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ogulin

Poginuli zbog prebrze vožnje motocikla

policija
arhiva VL
08.06.2010.
u 09:23

Mladić je prebrzo vozio, a ni on ni suvozačica nisu imali zaštitne kacige.

OGULIN - Vozač motocikla kawasaki i njegova suvozačica poginuli su u prometnoj nesreći koja se dogodila oko jedan sat poslije ponoći u Ogulinu. Stradali su Dalibor Juričić (25) iz Ogulina i Višnja Mihelić (46) iz Vrbovskog.

Juričić je kawasaki vozio cestom od Ogulinskog Hreljina prema Ogulinu. U Jelačkom je zbog prevelike brzine izgubio nadzor nad motociklom i sletio s kolnika. Motocikl se prevrtao i zaustavio u jarku neposredno uz prometnicu. Oboje su preminuli na mjestu nesreće. Mladić je prebrzo vozio, a ni on ni suvozačica  nisu imali zaštitne kacige.

Motocikl je potpuno smrskan, a prema prvim procjenama šteta je čak 70.000 kuna.

Oboje pokojnih dobro su poznati u Ogulinu. Juričić je bio  vozač autobusa u Autotransu, a Višnja Mihelić bila je vlasnica kafića u obiteljskoj kući Juričićevih.

Komentara 3

ŽA
žac87
00:55 09.06.2010.

mister1x5 koji je tvoj problem.....imaj postenja bar malo pa pusti ljude da pocivaju u miru....

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
10:40 08.06.2010.

. ..PITTamo SE DALI JE Kawasaki ZZelene boje 750 kubika. ..\"VUKA\"D.D. ..

MM
Mladen Miletić
10:20 08.06.2010.

Bolesno svakome daju dozvolu u toj Balkaniji da vozi i autobus....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije