Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
varga o kanabisu

'Poduzet ćemo sve da lijek koji donosi bilo kakav boljitak pacijentima, bude na listi HZZO-a'

Siniša Varga
Davor Javorović/Pixsell
02.01.2015.
u 11:55

Ministar je komentirao postoji li mogućnost da Hrvatska preuzme slovenski model o distribuciji medicinskog kanabisa

Ministra zdravlja Sinišu Vargu novinari su danas pitali postoji li mogućnost da Hrvatska preuzme model iz Slovenije gdje se od Nove godine medicinski kanabis može dobiti u ljekarnama.

- Očekujemo da stručno povjerenstvo da svoj sud - rekao je Varga. A na pitanje kakav je njegov sud o tome, rekao je: "Osobno nemam sud o tome. Moja grana zdravstva na bavi se takvom vrstom liječenja. Ali poduzet ćemo sve za pacijente kojima bilo kakav lijek donosi bilo kakav boljitak, da on bude na listi HZZO-a."

>>Osnovali povjerenstvo za medicinsku konoplju

>>Brojni hrvatski liječnici su za legalizaciju kanabisa

Komentara 4

Avatar Abcda
Abcda
13:46 02.01.2015.

Evo zamjene za Kostelica

TA
tamanitelj
13:57 02.01.2015.

Vrati se u Kanadu ,,nemaš pojma kamo živiš

MA
Malenkost
15:02 02.01.2015.

Političarima i ljenčicima ne smješ ove riječi vjerovati : To neće biti bolno, Neće dugo trajati, Bit će uskoro bolje , Za Vas sam ako treba uvijek tu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije