Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka
Povratak na članak

Počelo suđenje Hrvatu koji je napadao žene, jednu trudnicu je čak cipelario

Tužiteljstvo ga tereti za pljačku, pokušaj ubojstva, teško ozljeđivanje i otmicu

Komentari 4

MB
mira-baco.m
16:39 18.10.2017.

Pa ljudi moji dali ovi novinari znaju di se nalazi Innsbruck???u Austriji a ne u Njemačkoj,,,jadni smo mi čitajući ovakve novine

VL
MN
Mnd7779
08:10 19.10.2017.

da,kad se svakom škartu dala putovnica,pa se naziva Hrvatom

VL
WW
wwwcro
18:39 18.10.2017.

.. prvo da pozdravim "govno od čoveka" koje mi je blokiralo mogućnost komentiranja ovdje na nekoliko dana. Drugo: treba oduzeti hrvatske putovnice Srbima koji ne žive u Hrvatskoj već imaju dvojno državljanstvo (srpsko i hrvatsko) Oni. putovnicu koriste samo da bi mogli ići raditi u EU. Oni su Hrvati samo kada traže posao u EU i samo onda kada naprave neko sranje poput ovog idiota.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.