Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Počela je tehnoaukcija Večernjeg lista!

Večernji aukcija
26.10.2009.
u 11:00

Kao i na dosadašnjim, i na ovoj aukciji mogu sudjelovati sve zainteresirane fizičke osobe, a ponuđeno je više od 135 proizvoda.

Natječite se za elektroničke, kućanske i informatičke uređaje, i to po upola nižoj cijeni. Večernji list od 26. do 29. listopada održava tehnoaukciju na internetskoj stranici www.vecernji.hr/aukcija.

Kao i na dosadašnjim, i na ovoj aukciji mogu sudjelovati sve zainteresirane fizičke osobe, a ponuđeno je više od 135 proizvoda.

Proizvode na aukciji ponudili su izravno proizvođači i trgovci, baš kao da se kupuju u trgovini. Cijena svih proizvoda na aukciji je čak 50 posto niža od maloprodajne!

Za sudjelovanje u aukciji morate se registrirati te pritom imati važeću kreditnu karticu, no pregled ponuđenih proizvoda moguć je i bez registracije.

Sudionik nadmetanja može dati ponudu najmanje 20 kuna višu od početne cijene. Ponude su tajne, a sustav obavještava sudionika o svim promjenama na aukciji.


Stoga krenite s licitacijom - isplatit će se!

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lakluze
14:51 26.10.2009.

Te, 50% \"niže\" početne cijene su gotovo iste kao i redovne cijene u normalnim dućanima. Pljačka. I rješavanje starih zaliha po pretjerano visokim cijena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije