Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pobuna na brodu u Floridi zbog otpuštanja kapetana Hrvata

brod
palmbeachpost.com
03.12.2009.
u 08:53

Hrvatski je kapetan tražio da se posadi plaća ne smanji i najavio je organiziranje štrajka. Uprava ga je smijenila, a posada se zbog toga pobunila.

Zbog otpuštanja kapetana Hrvata na brodu Palm Beach Princess, koji je ploveća kockarnica, u srijedu je izbila pobuna zaposlenika koji su zauzeli palubu, vikali i trubili brodskom sirenom, objavio je list The Palm Beach Post.

Identitet kapetana se ne navodi. Član posade Paul Azzuro izjavio je za list da su kapetana otpustili jer se na sastanku uprave usprotivio smanjenu plaća i pokušao organizirati štrajk.

U pobuni je sudjelovao 40 od 200 članova posade. Na brodu-kockarnici rade uglavnom Filipinci, Britanci i Hrvati. Glasnogovornik tvrtke Mark Simkins naknadno je izjavio kako je spor oko plaća riješen.

Ključne riječi

Komentara 8

SH
Shamash
10:55 03.12.2009.

Nesto mi govori da su opet promijenili sliku a komentare nisu izbrisali! To stvarno treba znati. A \"Junije\" vidis da se fotoreportera moze \"poslati na floridu da uslika brod\". Strasno je tesko bilo \"uguglati\" ime broda!

AB
abendblatt
09:44 03.12.2009.

Na slici je Qween See.

DU
Deleted user
09:27 03.12.2009.

Opet se VL proslavio stavljanjem fotografije koja nema niti priblizno veze sa clankom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije