Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinkovci

Vozilom udario 10-godišnje dijete na kolniku pa pobjegao

Policija
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
1/2
19.02.2018.
u 12:40

Kako navode iz PU Vukovarsko-srijemske županije dijete je teže ozlijeđeno ali je izvan životne opasnosti.

Vozač osobnog automobila je u Vinkovcima, u subotu, na kolniku udario 10-godišnje dijete te potom pobjegao s mjesta nesreće.

Kako navode iz PU Vukovarsko-srijemske županije dijete je teže ozlijeđeno ali je izvan životne opasnosti.                              

- Molimo građane ukoliko imaju ikakva saznanja o vozilu odnosno vozaču koji je napustio mjesto događaja, da se obrate policiji na broj 192 ili na e-mail adresu vukovarsko-srijemska@policija.hr, navode iz PU.

Istoga dana, ali u Novim Jankovima, selu nedaleko od Vinkovaca, 48-godišnji vozač osobnog automobila  iz Vinkovaca je na pješačkom prijelazu udario u 19-godišnjakinju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije