Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak sudar

Vlak uništio auto koji je u Karlovcu prošao kroz rampu, vozač teško ozlijeđen

Nalet vlaka - Karlovac
kaportal
16.02.2018.
u 11:10

Teško ozlijeđenog muškarca vatrogasci su morali izvlačiti iz potpuno uništenog vozila.

Stariji vozač automobila teško je ozlijeđen nakon naleta teretnog vlaka na pružnom prijelazu Orlovac u Karlovcu, javlja Kaportal.

On je jutros oko 8.40 sati automobilom krenuo prema pružnom prijelazu dok je bila spuštena rampa, potom ju je probio, nakon čega je došlo do sudara.

Teško ozlijeđenog muškarca vatrogasci su morali izvlačiti iz potpuno uništenog vozila, dodaje Kaportal. Prevezen je u bolnicu, a još nije poznato u kakvom se točno stanju nalazi.

Željeznički promet zbog sudara bio je u prekidu do 10.05 sati.

Nalet vlaka - Karlovac
1/8

Komentara 9

Avatar Dr Evil
Dr Evil
12:24 16.02.2018.

iz naslova bi se zaključilo da je vlak kriv što vozi po tračnicama.

DU
Deleted user
11:37 16.02.2018.

Zašto naslov nije npr. "Starac podletio pod vlak"?

RI
rightside
14:57 16.02.2018.

naravno, ni za ovo nece nitko u zatvor,,jer.. nema se novaca za bolje osiguranje,,)) zna se ko je odgovoran za osiguranje pruznih prijelaza i njihov siguran rad i tko za to dobiva placu debelu..e sad neka ide obitelji stradalog i njima objasni da ce se "ubuducnosti sve poduzet" da se nebi ponovilo,, kako to odgovorni rade uvjek poslije ovakvih nesreca,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije