Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sindikat pravosudne policije

Pobjednik malonogometnog turnira ekipa Okružnog zatvora u Zagrebu

malongometni turnir sindikat policije
Foto: Tadija Odić
1/2
15.09.2014.
u 10:44

Turnir je odigran je na školskom igralištu u Gornjem Viduševcu jer je voda prekrila pomoćno igralište ŠRC Banovac u Glini na koje bilo planirano odigravanje turnira

Malonogometni turnir Sindikata pravosudne policije odigran je na školskom igralištu u Gornjem Viduševcu jer je voda prekrila pomoćno igralište ŠRC Banovac u Glini na koje bilo planirano odigravanje turnira. Pobjednik turnira bila je ekipa Okružnog zatvora u Zagrebu

 - Druženje je nastavljeno u Domu DVD-a Viduševac uz banovinske delicije, domaće kobasice i šunku, dobro ohlađeni odojak s ražnja i tek skuhani lovački gulaš. U Sindikat pravosudne policije učlanjeno je 1300 od 1600 uposlenika u službama osiguranja pravosudnih ustanova u RH. Prema američkim i drugim relevantnim istraživanjima, naš posao je među tri najstresnija zanimanja.

Druženja i sportska natjecanja organiziramo da se opustimo od napora na poslu, razmijenimo stručne savjete i susretnemo s prijateljima s kojima smo bili na školovanju,možda zajedno u jednom periodu života i radili u nekoj od ustanova ili bili na ratištu tijekom Domovinskog rata. Osobno sam sretan što sam danas susreo prijatelja, našeg djelatnika u mirovini koji živi u Glini ,s kojim se nisam susreo od Uskrsa 1992. godine kada smo se vratili sa prve crte, u, tada sa tri strane svijeta, od neprijatelja opkoljenom Gospiću - rekao je Armin Tatarevićpredsjednik Sindikata Pravosudne policije RH.

>> 'Tražimo isplatu plaće odmah, inače ćemo biti prisiljeni na štrajk'

>> Policajci s azilantima bez zaštite dok hara ebola

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije