Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VINKOVCI

Plivati naučilo 1550 osnovaca

sviming
Goran Ferbežar/PIXSELL
26.06.2014.
u 08:17

Broj učenika koji se prijavio u ovogodišnja dva ciklusa za 57 posto je veći nego prošle godine i dvostruko veći u odnosu na 2012.

Priveden je kraju drugi ciklus projekta "Naučimo plivati-škola plivanja 2014." za 24 osnovne i 16 područnih škola s područja Vukovarsko-srijemske županije na vinkovačkom dvoranskom plivalištu Lenije, a nositelj projekta je poduzeće Periska d.o.o. koja gospodari plivalištem dok je prvi projektni partner Vinkovački plivački klub koji provodi poduku plivanja.

U oba ovogodišnja ciklusa sudjelovalo je oko 1550 učenika iz 38 osnovnih i 22 područne škole koje su suradnici u projektu. Broj učenika koji se prijavio u ovogodišnja dva ciklusa za 57 posto je veći nego prošle godine i dvostruko veći u odnosu na 2012. Zbog poplave, za učenike dvije škole iz poplavljenih mjesta obuka plivanja nije mogla biti provedena, ali će oni program proći naknadno, obećala je pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje i šport Vukovarsko-srijemske županije Jadranka Mustapić-Karlić koja je osnovcima uručila diplome o uspješnom svladanom programu.

>> Isplivali 465 kilometara za slijepe i slabovidne osobe

>> Uz ovaj će trik svaki klinac s lakoćom biti spreman za bazen

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije