Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Narod odlučuje:

Plenkovićev ministar napada građane kao da živimo u totalitarno vrijeme UDBE

Narod odlučuje
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/5
15.09.2018.
u 16:44

Ističu da ovakvi napadi i blaćenje građanske inicijative dodatno povećavaju zabrinutost zbog nedopuštanja promatrača jer je očito da ova Vlada, suprotno svim demokratskim standardima, želi na svaki način spriječiti da se hrvatski građani izjasne na referendumu o promjeni izbornog sustava

Građanska inicijativa Narod odlučuje prioopćila je da je prikupila u samo dva tjedna više od 405 tisuća potpisa - 31 tisuću potpisa više nego što je potrebno za raspisivanje referenduma.

"Naravno, sve je moguće, pa i da su prijatelji ministra Kuščevića ili premijera Plenkovića davali potpise u ime pokojnih ili male djece, ali ne misli nas valjda Plenković uvjeriti da 30 000 potpisa, koliko imamo više od potrebnog broja, čine potpisi pokojnih, djece i onih koji ne znaju svoj OIB?", kažu u svom priopćenju.

Ističu da ovakvi napadi i blaćenje građanske inicijative dodatno povećavaju zabrinutost zbog nedopuštanja promatrača jer je očito da ova Vlada, suprotno svim demokratskim standardima, želi na svaki način spriječiti da se hrvatski građani izjasne na referendumu o promjeni izbornog sustava.

"Zloupotreba političke moći od strane Plenkovićevog ministra Kuščevića za napade na građane, kao da živimo u totalitarno vrijeme UDBE, samo dokazuje koliko je promjena izbornog sustava u Hrvatskoj nužna", dodaju iz Građanske inicijative Narod odlučuje.

Pogledajte video: Članovi Slobodne Hrvatske jajima gađali zgradu HDZ-a

 

Komentara 11

Avatar Eddie
Eddie
16:52 15.09.2018.

Boje se naroda, boje se referenduma... Pamet u glavu, na idućim izborima

CI
cicibela
17:35 15.09.2018.

Stjepan Radić, 1918.: Gospodo! Najstrašnija je stvar, najveći je grijeh i najveća politička pogreška svoj rođeni narod stavljati pred gotove činjenice, to jest voditi politiku po gospodskoj svojoj voljici, bez naroda i protiv naroda. Ako to ne vjerujete, dao Bog svima poživjeti toliko to neće biti dugo da vidite kako će hrvatski narod u svojoj republikanskoj i čovječanskoj svijesti VAS OTPUHNUTI BAŠ U ČASU KAD ĆETE MISLITI DA SE NAROD SMIRIO, A VI DA STE GA DOBRO ZAJAHALI. Živjela republika! Živjela Hrvatska!

PL
@ploto@
18:23 15.09.2018.

Glavno da komunjara Kušćević pozdravlja sa "Hvaljen Isus" !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije