Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIŠTVO HDZ-A

Plenković o Žiniću: Zatražili smo od nadležnih tijela informacije

Zagreb: Izjave ministara nakon po završetku sjednice Vlade RH
Marko Prpic/PIXSELL
18.01.2021.
u 18:28

U ovom trenutku ima previše detalja za koje nismo do kraja sigurni, kad to pouzdano budemo znali, onda ćemo o toj temi raspravljati, kaže Plenković

Premijer Andrej Plenković dao je izjavu za medije nakon sastanka predsjedništva HDZ-a.

Kazao je kako će umjesto saborskog zastupnika Darka Puljašića, gradonačelnika Požege, u saborsku klupu sjesti Nikola Mažar, inače državni tajnik za obnovu, pišu vijesti.hr.  

Novinari su ga pitali i o situaciji s kućom u kojoj stanuje župan sisačko-moslavački Ivo Žinić. Rekao je da je zatražio objašnjenje i pojašnjenje svih navoda.

– On nam je pojasnio kako to izgleda iz njegovoga kuta, od '95. do danas, s obzirom na sve informacije koje kolaju, zatražili smo od svih nadležnih tijela također informacije i stavove kako bismo u idućih nekoliko dana mogli zauzeti politički stav. U ovom trenutku ima previše detalja za koje nismo do kraja sigurni, kad to pouzdano budemo znali, onda ćemo o toj temi raspravljati – rekao je Plenković i dodao:

– Kao i kod pitanja obnove, imali smo histeriju medijsku kao da su sve kuće koje je razorio potres bile baš kuće koje su obnavljane, sad malo-pomalo shvaćamo da je puno manje takvih zgrada.

Ključne riječi

Komentara 35

ZV
Zvjerko1
18:52 18.01.2021.

Jbeš takav radar. Plenkiju izgleda puno njih prođe ispod radara.

Avatar KOVCA_19
KOVCA_19
19:00 18.01.2021.

HDZovac trazi informacije od HDZovaca zasto su HDZovci darovali kucu HDZovcu.

DU
Deleted user
20:42 18.01.2021.

Pola ih prolazi ispod radara, pola iznad radara a treća polovica kroz radar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije