Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SJEDNICE

Plenković: Novi paket mjera stupa na snagu 1. travnja, ići će u korist građanima

Zagreb: Andrej Plenović dao je izjavu medijima nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/3
27.02.2023.
u 18:33

Premijer Andrej Plenković dao je nekoliko kratkih izjava nakon današnje sjednice u Zagrebu

Nakon redovite sjednice Predsjedništva HDZ-a koja je održana u ponedjeljak u Zagrebu, izjavu je dao predsjednik stranke premijer Andrej Plenković. Kazao je kako su zadovoljni zadnjom anketom.

Naglasio je da predsjednički izbori i potencijalni kandidat HDZ-a za iste nisu bili "predmetom promišljanja, a kamo li razgovora", dodajući kako se nije spominjalo niti hoće li on biti kandidat za premijera, prenosi Dnevnik.hr.

Nakon što mjere Vlade isteknu, 31. ožujka, "novi će paket stupiti na snagu od 1. travnja, svi resori su angažirani, ići ćemo u korist građana i gospodarstva. Kad mjere budu gotove, predstavit ćemo ih javnosti" rekao je premijer, dodajući kako će mjere biti "na vrjeme, primjerene i adekvatne potrebama".

Što se tiče državnih obeznica, Plenković se osvrnuo na izjavu Radovana Dobronića koji je rekao da se rad DORH-a namjerno opstruira. "Nisam ga niti čuo ni vidio. To je smiješna teza" smatra premijer, dodajući da se radi o izvrtanju činjenica jer je stanje sredstava DORH-a lako provjeriti u proračunu.

VIDEO Kako izgleda život obitelji s više djece? Cijene u trgovini dva puta provjere, kupuju na akciji...

 

Komentara 28

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
18:42 27.02.2023.

Paket mjera koji ide u korist građana stupit će na snagu na prvi april. Plenky, bravissimo!

OT
otrovnijezik
20:51 27.02.2023.

Jao pomažu nam, sada smo tek naježili.

DU
Deleted user
22:05 27.02.2023.

Umjesto "konzistentne" i državničke, po narod afirmirajuće i gospodarski korisne politike, gdin A.P. donosi, pod patronatom i na direktivu ino interesnih krugova, vrlo štetnu politiku, unutarnju i izvanjsku, pa onda pracijalnim mjerama djelomično vatrogasi i ubažava stravičnost svojih mjera! Postavljaju se samo pitanja dokle (ovako slobodno) i za čije interese?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije