Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije šala

Plaža, bazen, djevojke, partijanje... Dobrodošli u – zatvor!

'Party zatvor' u Venezueli
Foto: Youtube
1/5
27.01.2014.
u 18:14

Ovaj nekarakteristični zatvor zaintrigirao je tvrtku Journeyman koja je o njemu snimila dokumentarac.

Plaža, bazen, djevojke, partijanje... i sve to u zatvoru! Iako su zatvori u Latinskoj Americi, kao uostalom i drugdje u svijetu, mračna mjesta, San Antonio u Venezueli je potpuno druga priča. Ovaj zatvor lako bi se mogao zamijeniti s nekim hotelskim kompleksom. "Ovo je raj. Sigurniji ste ovdje nego igdje drugdje u gradu", rekla je psihologinja Karina Hum.

Toliko je dobro da mnogi ne žele otići. No, ispod plesnih partyja i obitelji koje se zabavljaju na suncu svijet droge, oružja i nasilja još uvijek je vidljiv. Glavna faca u zatvoru je moćni i poznati gangster El Conejo. "Vlada ovdje ništa ne kontrolira", kaže Carlos Nieto Palma koji vodi nevladinu organizaciju i koja prati rad zatvora.

Sve to zaintrigiralo je tvrtku Journeyman koja je o životu u ovom nekarakterističnom zatvoru snimila dokumentarac.

>> Zatvorenici u Osijeku traže i po 350.000 kuna zbog skučenosti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije