Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sofia vergara

Glumica gola na naslovnici časopisa: Imam velike grudi i teško mi je vježbati

Foto: Instagram
1/5
03.08.2017.
u 08:56

Za novo izdanje časopisa Women's Health 45-godišnja glumica se skinula gola i u intervju priznala da joj ne laska kada joj govore da izgleda 20 godina mlađe

Jedna od najljepših žena na svijetu 45-godišnja glumica Sofia Vergara krasi naslovnicu novog izdanja časopisa Women's Health i to
potpuno gola.

Lijepa glumica pokazala je zavidnu liniju, za koju je zaslužno vježbanje jer tri puta tjedno ima treninge s privatnim trenerom. Priznaje da bi voljela da je pravi sportski tip, ali ima nešto što joj smeta da vježba više. 

 

 

Sofía Vergara se revela contra Hollywood y posa fuerte, sexy y desnuda para Women's Health 💪🏻 En la editorial de septiembre, la actriz contó un poco sobre su perspectiva social a los 45 años "Aquí tienen, una mujer de 45 años desnuda. Las cosas ya no son como antes cuando solo las jóvenes tenían derecho a posar para las revistas" señaló. Asimismo, comentó cuál fue su reacción ante la propuesta del desnudo "Le dije a mi agente ¡deja de ponerme en desnudos! Tengo 45 y apenas puedo cubrirme los pechos, soy talla 32 triple D, tuve un hijo, mis pechos son grandes y reales. Pero tomé el riesgo" confesó. ¿Alguien más sueña con ese cuerpazo a puertas de los 50? Toda una diva 👑 Agosto 2/2017. #trendylatino #SofiaVergara #womenshealth

A post shared by Trendy Latino (@trendylatino_) on

 

 

 

 

 

#sofiavergara

A post shared by Celebrity Hunnies (@celebrityhunnies) on

 

 

 

- Voljela bih da sam sportski tip, ali imam prevelike grudi i ne mogu vježbati puno. Od 13 godine imam velike grudi koje su postale još veće kad sam rodila sina - rekla je u intervju zvijezda serije "Moderna obitelj".

Osoba koja ju je natjerala da vježba je njen suprug Joe Manganiello koji je zbog svoje supruge u kući dao  napraviti i teretanu kako bi je prisilio da redovito ima trening. Sofia je u intervju rekla da joj ne laska kad joj ljudi govore da izgleda i 20 godina mlađe, jer je prihvatila činjenicu da ima 45. godina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije