Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
M. Stipić pritvoren zbog rafala u kući svoje bivše

"Plakao je i govorio da će ubiti sebe i bivšu suprugu"

stipić
Željko Grgurinović
07.02.2010.
u 18:18

U autu je držao automat u rukama, a kad smo došli pred kuću njegove bivše, uperio je pištolj u policiju, kaže Stipićev prijatelj.

Mario Stipić (31) koji je u noći s petka na subotu ispalio rafal u kući u kojoj su bili njegova bivša supruga i dvoje djece priveden je danas istražnoj sutkinji Ljubici Balder u Sisku, koja ga je zadržala iza rešetaka 48 sati zbog ugrožavanja života i imovine. Stipića je policija pronašla u napuštenoj kući u Osječkoj ulici u subotu poslijepodne promrzlog i gladnog.

>>Uhićen muškarac koji je prijetio ubiti ženu i dvoje djece

U policijskoj postaji tražio je nešto za jelo jer 24 sata nije jeo. Zahvaljujući njegovu prijatelju Sandru koji je pozvao policiju prije nego što je Stipić došao do kuće bivše supruge, tragedija je izbjegnuta.

- Bio sam kod zajedničkog prijatelja kada je nazvao Stipić. Prijatelj je razgovor prebacio na zvučnik i čuo sam Stipića kako plače i kaže da mu je svega dosta i da će ubiti bivšu ženu i sebe. Javio sam mu se i pitao gdje je, nazvao sam policiju i otišao po njega. Zamolio me da ga odvezem do kuće u kojoj je boravio, a iz nje je izašao s automatom u ruci koji je repetirao. Nije mi bilo svejedno, moglo se svašta dogoditi. Dok sam se s njim vozio nazvali su me iz policije.

Razgovarao sam s njima kao da razgovaram s prijateljem da on ne bi ništa naslutio. Iza nas se pojavio policijski auto, koji je "blicao" da se zaustavimo, a Mario je kazao "nemoj stati". Pred kućom je vidio policajce i uperio oružje prema njima, zgrabio sam cijev, a tada je okrenuo oružje i pucao po kući. Izašao je iz auta i izvukao pištolj te pobjegao - ispričao nam je Sandro. Danas je, kaže, sreo bivšu Stipićevu suprugu koja mu je rekla da je u 12 godina braka patila jer ju je tukao i vrijeđao pred djecom.

Komentara 5

Avatar DucMan
DucMan
18:37 07.02.2010.

\"Zahvaljujući njegovu prijatelju Sandru koji je pozvao policiju prije nego što je Stipić došao do kuće bivše supruge, tragedija je izbjegnuta.\" I zato on neće biti suđen za djelo koje je želio i namjeravao počiniti, nego puno blaže. Mada težee posljedice nisu izbjegnute zbog njega i njegove savjesti. To je sranje u sudstvu.

MM
Mladen Miletić
21:57 07.02.2010.

\"Plakao je i govorio da će ubiti sebe i bivšu suprugu\", Tako se to jednostavno radi ako se želi dugi brzi sigurni besplatni smještaj sa redovnim obrocima...

MM
Mladen Miletić
22:26 07.02.2010.

Plakao je i govorio da će ubiti sebe i bivšu suprugu\", trebalo mu je dozvoliti ali samo tim redosljedom !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije