Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Piše Miljenko Jergović: Dejan Lovren ili kako su Miki i Paja završili u gulagu zbog homoseksualnosti

10.04.2022. u 13:53

O ratu u Ukrajini na Lovrenovom Twitteru, logično, ni riječi, jer rat, za razliku od pedera i lezbijki, ne predstavlja ugrozu za Lovrenov vrijednosni sustav. Osim toga, on je dobro svjestan koliko je važno znati poštivati razlike u karakterima vladara i njihovih režima. Hrvati će ti, ako si Lovren, lako i spremno halaliti Ukrajinu, ali Putin ti neće tako lako oprostiti pedere. I Ukrajinu

Ključne riječi

Komentara 25

BL
blouse
16:19 10.04.2022.

Podrška Lovrenu.

Avatar Prosenjak
Prosenjak
17:12 10.04.2022.

Lovren je sto posto u pravu a Jergović bezočno LAŽE! Ne postoji nikakav anti-gay ili ne reci gay zakon na Floridi. Jedino što postoji je zabrana prikazivanja bilo kakvog eksplicitnog seksualnog sadržaja djeci od 5 do 8 godina. Ja osobno na DeSantisovom mjestu to bih pomaknuo do najmanje petnaeste godine a ne samo do osme. To je čista pedofilija koju pokušavaju braniti Jergović i slični bolesni ljevičari.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
14:00 10.04.2022.

Mogli bismo i o tome tko je svojevremeno slavio rođendan Adolfa Dade Kitlera, zar ne g. Jergović? Dobro, dobro, bili ste mladi i zaigrani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije