Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pijani 62-ogodišnjak pucao iz dva pištolja koja legalno posjeduje

nasilje
VL arhiva
01.01.2010.
u 12:58

Alkoholizirani Jure K. gurao je i vrijeđao suprugu, a potom pucao u hodniku i dvorištu kuće. Supruga je na to pozvala policiju. Ophodnja je nedugo zatim, pijanoga Juru pokupila. Trijezni se u policiji.

 

KAŠTEL KAMBELOVAC - Pola sata iza ponoći vidno pijani 62-godišnji Jure K. gurao je i vrijeđao svoju 70-godišnju suprugu. U hodniku kuće ispalio je metak iz pištolja crvena zastava kojeg legalno posjeduje. Odložio je pištolj kojega je žena na to uzela i sklonila.

To Juru nije omelo jer je posegnuo za još jednim pištoljem, ovaj put marke bereta, za kojeg također imao uredan oružani list. Pred kućom je ispalio još tri metka.

Supruga je na to pozvala policiju. Ophodnja je nedugo zatim, pijanoga Juru pokupila. Odveli su ga na triježnjenje u policijsku postaju, a potom kod prekršajnog suca. (sv)

Komentara 11

PE
petrovve
13:22 01.01.2010.

Staro ludo,dijeci i starcima zabranit Alkohol ,Oruzje i petarde. Jadna baka sa takvim mulcem,ali dobro je reagirala ,policiju zvala...Nes ti mene zajeb.bravo bako!!

KI
kiseljali
13:23 01.01.2010.

nek se vidi nek se zna..kako mogu pucat jaaaa HIK..

Avatar sebastian
sebastian
19:13 01.01.2010.

Sta znaci legalno posjeduje 2 pistolja, znaci moze legalno da ubije, ili to nije jako isto legalno ili ilegalno ubiti covjeka, zakonske budale, ja bih oruzje opcenito zabranio uopce proizvodnju oruzja, koga vi za budale pravite....politicari jebemli vam majku banditsku.....!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije