Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U SRBIJI

Pijani 19-godišnjak autom naletio na trudnicu na romobilu, izgubila je bebu

Novi Beograd: Policija sumnjala da se ispod mercedesa nalazi bomba, ali ipak je u pitanju lažna uzbuna
Foto: M.M./ATAImages/PIXSELL
12.11.2022.
u 09:46

Policija istražuje slučaj te se pregledavaju snimke kako bi se utvrdile sve okolnosti nesreće.

Mladi vozač M.K. (19) s probnom vozačkom dozvolom i pod utjecajem alkohola u Pančevu u Srbiji udario je automobilom u 24-godišnju trudnicu T.I. koja je u tom trenutku bila na električnom romobilu. Žena koja je bila u osmom mjesecu trudnoće hitno je prevezena u Opću bolnicu u Pančevu, gdje je izgubila bebu. Nemila nesreća se dogodila u srijedu u kasnim večernjim satima.

Prema navodima medija, vozač automobila je priveden i saslušan. Pokazalo se da je imao 0,55 promila alkohola u krvi, a na saslušanju je priznao da je došlo do "kontakta" te mu je određeno 48-satno zadržavanje.

Policija istražuje slučaj te se pregledavaju snimke kako bi se utvrdile sve okolnosti nesreće.

Prema dosadašnjim informacijama, sumnja se da 24-godišnjakinja kao vozačica električnog romobila nije poštovala prvenstvo desne strane te je udarila u lijevi bočni kut automobila. Mladić je pobjegao s mjesta nesreće, a potom se vratio te su ga tamo zatekli policijski službenici.

T.I. se još uvijek nalazi u bolnici u slučaju mogućih komplikacija, piše Blic.

VIDEO: Sudar auta i hitne pomoći u Zagrebu

Komentara 21

OX
oxymoron
10:22 12.11.2022.

„Nemila nesreća“. Molim jedan članak o „miloj nesreći“.

DU
Deleted user
11:36 12.11.2022.

Zapravo je ona kriva, ali on je automatski označen jer je bio pod utjecajem alkohola. I nije bio pijan, to se s 0,66 promila ne može biti, nego malo zagrijan, čak ni pripit. Nije mi jasna osoba koja u 8. mjesecu trudnoće staje na romobil i voza se ulicama. To nisam nigdje ni čuo ni vidio, a eto, za sve postoji prvi put.

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
10:26 12.11.2022.

Hvala na vestima iz Pančeva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije