Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvije osobe poginule

Državni odvjetnik o stravičnoj nesreći na A1: Došlo je do slijetanja vozila, poginuli su s ovog područja

Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
11.11.2022.
u 23:13

Između čvorova Benkovac i Zadar 2 u smjeru Zagreba sudarila su se dva vozila.

Večeras, nešto prije 20 sati na autocesti A1, između čvora Benkovac i čvora Zadar 2, u pravcu Zagreba, na 264. km, došlo je do prometne nesreće u kojoj su prema prvim informacijama sudjelovala dva vozila. U prometnoj nesreći smrtno su stradale dvije osobe te je jedna osoba vozilom HMP prevezena u Opću bolnicu Zadar.

O dogadaju je upoznat nadležni državni odvjetnik. Promet se odvija jednim prometnim trakom, a policijski službenici na mjestu događaja provode očevid. Iz zadarske policije su za Večernji list istakli da će tek nakon završetka očevida izvjestiti o okolnostima tragedije.

Državni odvjetnik Goran Troskot vodi očevid i Večernjem listu je izjavio o okolonostima tragedije kod Benkovca da su stradale osobe hrvatski državljani sa zadarskog područja.

- Došlo je do slijetanja vozila, a smrtno su stradale dvije osobe koje su iz mjesta u blizini mjesta tragedije. Vozač je hitno prebačen u bolnicu. Dorh u suradnji s policijom upravo provodi očevid - izjavio je za Večernji list državni odvjetnik. 

Komentara 2

NO
nori
12:47 12.11.2022.

Zabraniti slijetanje na auto cestu

Avatar Baluba
Baluba
08:58 12.11.2022.

Opet zbog divljanja. Kada će napokon policija početi kažnjavati manijake koji ne poštuju ograničenje brzine i siju smrt po našim cestama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije