Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGNUTA OPTUŽNICA

Pijan je nožem zarezao po prsima, ona se branila kosilicom

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL/Ilustracija
22.06.2018.
u 11:19

Bio je pijan, a isprovociralo ga je što je ona parkirala vozilo na zemljište oko kojeg vode imovinskopravni spor

Muškarac (65) optužen je za pokušaj teškog ozljeđivanja, a optužnicu je protiv njega podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Splitu.

Tereti ga se da je 24. svibnja 2018. oko 17 sati, na području Splitsko-dalmatinske županije nožem nasrnuo na jednu ženu. Bio je pijan, a isprovociralo ga je što je ona parkirala vozilo na zemljište oko kojeg vode imovinskopravni spor. 

Zbog  toga  zemljišta  joj  je već ranije prijetio, a taj joj je dan prišao na udaljenost od oko pola metra i nožem zamahnuo prema njenim prsima.

Ona se uspjela obraniti kosilicom ublaživši time jačinu zamaha. No usprkos  tome  65-godišnjak joj je zadao reznu ranu desne dojke.

Nakon toga je  nastavio zamahivati nožem prema njoj dok ga je ona vičući odgurivala te mu se izmicala. Nožem joj je ipak uspio zadati oguljotinu po koljenu prije no što mu je istrgnula nož iz ruke.

U optužnici se traži da mu se produži istražni zatvor te da mu sud odredi psihosocijalni tretman.

Komentara 4

NA
Narcis660
11:54 22.06.2018.

Psihosocijani tretman???Ustanova neka zatvorenog tipa!!!!Ajd budi faca pa ženu napadni ...ti si slabić i njonjo eto .Institucije nažalost slabo i nikako odrađuju svoj posao zato nam tako i jeste .

NE
nevjerujženikojalaže
12:56 22.06.2018.

olakotna okolonost - alkoholiziran. samo u hrvatskoj ! nego, od kad smo potpisali ovu ik-u neki učestali napadi na žene, bar što piše po medijima..

BL
bljak007
16:26 22.06.2018.

Očito i.k. ne funkcionira. Ma koja I.K. treba samo rigorozno kažnjavat izvršitelje nadilja, pa nikakva I.K. netreba. Ona je samo bacanje novaca u prazno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije