Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ultimatum

Tromblon: Ako Vlada do 16 sati ne riješi stvari, izvest ćemo akciju

Petar Janjić Tromblon
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
08.01.2018.
u 08:25

Imam puno prijatelja u Sloveniji i svima nam je u interesu da se ova potencijalno opasna situacija mirno razriješi, kaže vukovarski heroj

Vladi sam dao rok da do ponedjeljka u 16 sati sjedne sa Slovencima za stol. Ako to ne urade, izvest ćemo akciju, rekao je Petar Janjić Tromblon za 24 sata.

Tromblon je Vladi dao ultimatum da “riješi stvari” sa Slovenijom u Savudrijskoj vali ili će on doći s konvojem od stotinu brodica. Kaže da je trenutačno zauzet pisanjem apela koji će objaviti danas u istom terminu.

– Moj apel ide u pravcu mirnog rješenja. U kontaktu sam s brojnim civilnim udrugama i intelektualcima s obje strane granice. Imam puno prijatelja u Sloveniji i svima nam je u interesu da se ova potencijalno opasna situacija mirno razriješi. U suradnji s nekim drugim ljudima, donio sam određene odluke, ali one zasad nisu za javnost. Odredili smo i točan datum isplovljavanja plovila u Savudrijsku valu, ali taj je datum zasad tajna. U 16 sati na jednom ćemo portalu objaviti kakav nam je precizan plan, a do tada detalji nisu za javnost – kaže Tromblon.

Petar Janjić Tromblon
1/18

Komentara 38

Avatar grbadeva
grbadeva
08:51 08.01.2018.

Mili moj bože koliko ih samo uporno radi na diskreditaciji branitelja. Ajmo napokon usvojiti naziv veterani, pa da branitelj prestane biti profesijom. Pomalo mi branitelji postajemo predmetom sprdnje zahvaljujući "vođama" i ovakvim akcijama.

SI
sikic.ive
08:39 08.01.2018.

Jebali vas ultimatumi.

PR
pritiskovic
10:10 08.01.2018.

Što je ovo državni udar? Tko vodi uopće ovu zemlju? Trombloni?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije