Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posljedice okršaja

Pet učenika kazneno prijavljeno nakon tučnjave u Kninu

tučnjava, knin (1)
Duško Jaramaz/PIXSELL
25.01.2011.
u 11:25

Utvrđena je osnovana sumnja da su dečki počinili ukupno osam kaznenih djela nanošenja tjelesnih ozljeda na štetu učenika te škole

KNIN – Nakon jučerašnje masovne tučnjave ispred Srednje strukovne škole Kralja Zvonimira u Kninu 15 učenika bilo je na obavijesnom razgovoru, a njih osmero zatražilo je liječničku pomoć zbog lakših ozljeda, izvijestili su danas u PU šibensko-kninskoj.

– Prema do sada provedenim kriminalističkim i prekršajnim istraživanjima, utvrđena je osnovana sumnja da su dvojica maloljetnika i 19-godišnjak s područja Knina i dvojica maloljetnika s područja Kistanja, svi učenici srednje škole, počinili ukupno osam kaznenih djela nanošenja tjelesnih ozljeda na štetu učenika te škole. Nadalje je utvrđeno da su se osumnjičeni učenici sukobili zbog ranijih nesuglasica – ističe načelnik PU Ivica Kostanić.

>>U tučnjavi školaraca iz Kistanja i Knina ozlijeđeno šest učenika

Ukratko, tri Kninjanina i dvojica Kistanjaca, sudionici tučnjave, bit će kazneno prijavljeni Općinskome državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku, a još petorica učenika osumnjičena su za prekršaje protiv javnog reda i mira. Policajci i dalje istražuju okolnosti okršaja ispred kninske škole.

Podsjetimo, nesuglasice između skupina maloljetnika i mladića iz Knina i Kistanja traju već dulje vrijeme, a mnogi uzroke takvih sukoba nalaze u socijalnim neprilikama u kojima žive žitelji toga osiromašenog i zapostavljenog dijela Hrvatske.

Komentara 4

Avatar ivica48
ivica48
08:33 23.09.2011.

Ma kakvi Hrvati sa kosova pa to su siptari katolici,a ovi iz bosne to su aharvatine pogledaj povjesne knjige

OB
-obrisani-
18:05 25.01.2011.

Udruzili se brat Hrvat od bosna sa Srbin , pa po mojim od Janjevo.. eeee sramota vas bilo

BA
BandaZG
19:44 25.01.2011.

Odakle to neprijateljstvo između bosanskih i kosovskih Hrvata?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije