Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRILIKA ZA PROMJENE

Pet ključnih reformi koje Vlada treba pokrenuti

24.05.2021.
u 08:48

Nastavlja se politika da se grabi iz proračuna kad god zatreba nešto mijenjati u mirovinskom sustavu. To treba prestati, kaže Danijel Nestić

Komentara 45

DU
Deleted user
09:14 24.05.2021.

Ma ne teba ništa.Narodu je dobro samo derite!

GR
Gruntovčan
08:54 24.05.2021.

Prazne priče već trideset godina. Hdz nema stručnih kapaciteta, nema stručnih kadrova, nema ni jednog vrhunskog intelektualca u svojim redovima, a nema ni političke volje, ni moći sprovesti najmanju reformu, jedino što ih zanima je sirova moć.

DA
danijelrukavina4
09:09 24.05.2021.

HDZ ne može provesti nikakve reforme iz jednog jedinog razloga. HDZ je naša "najjača" stranka sa preko 220.000 članova. Vrlo vjerojatno je velika većina tih članova zaposlena u raznoraznim službama na "državnim jaslama" i u "državnoj službi", i ovisi o proračunu kojeg sisa. Da li su oni zainteresirani za bilo kakve reforme ? Ja mislim da nisu. Njima apsolutno odgovara stanje u kojem se nalazimo. A stanje se može opisati medicinski kao "polagana eutanazija bolesnika". Prema tome, ništa od refrormi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije