Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PERO GUDELJ

Vlasnik lanca FIS u autu ostavio oproštajno pismo

pero gudelj
Foto: Zvonimir Čorić
10.08.2015.
u 21:07

Nesretan slučaj policiji je prijavljen oko 13.30 sati kada je Gudelj uočen na lokalnom putu u mjestu Krčevina kod Viteza krvave glave

Pero Gudelj (60) iz sela Gornja Večerska u Vitezu, vlasnik lanca FIS-a, ranjen je danas usred dana u sljepoočnicu, a najvjerojatnije je riječ o pokušaju samoubojstva, potvrdio je dežurni županijski tužitelj Mijo Dujmović.

– Ne sumnjamo da je riječ o pokušaju ubojstva, ali uzete su u obzir sve opcije. Istraga još traje – zaključio je tužitelj Dujmović.

Nesretan slučaj policiji je prijavljen oko 13.30 sati kada je Gudelj uočen na lokalnom putu u mjestu Krčevina kod Viteza krvave glave. No još je bio pri svijesti. Naime, nakon što je čuo pucanj, prvi mu je priskočio upomoć radnik na njegovoj farmi svinja pa alarmirao policiju. Slijedilo je višesatno dramatičnog spašavanje jednog od najvećih poduzetnika u BiH. Za to vrijeme u javnosti se počelo nagađati da je netko pucao pokraj njegova mercedesa, ali kako je vrijeme odmicalo, bilo je sve više dokaza za to da je nesretni Pero ipak sam na sebe dignuo ruku – pronađen je pištolj i oproštajno pismo.

Iz bolnice u koju je smješten Gudelj nisu željeli komentirati njegovo stanje navodeći da su dežurni liječnici u operacijskim dvoranama.

>>Pero Gudelj: Kreator viteškog čuda

Komentara 95

TH
thewasp
17:08 10.08.2015.

Bio sam jednom u njegovom FISu u Vitezu prije desetak godina i mogu reci da je to tip top ducan bolji od Good Guys i Harvey Normana u Melbourneu! Tu su dolazili i oni iz tzv rs kupovati bijelu tehniku,, sve u svemu jako impresivno!! Nadam se da ce Pero prezivjeti i molim Boga za njegov oporavak!! Get well soon Pero!!

DU
Deleted user
16:48 10.08.2015.

samoubojstvo nedaleko od svog auta? pa tko se ikada ubio na takav nacin?

JO
johnxxx
16:18 10.08.2015.

Pero Gudelj je jedan od većih poduzetnika iz redova Hrvata u BiH i bez obzira ima li napad političku ili nacionalnu pozadinu ili ne, ovo će biti još jedan udarac Hrvatima u BiH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije