Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAF TJEDNA

Pernarova školska odiseja: Glupira se, nemamo pojma što govori

storyeditor/2023-11-24/PXL_211123_106411831.jpg
Sanjin Strukić/PIXSELL
26.11.2023.
u 11:18

Kao što je Vučić nedavno zabavljao djecu rezanjem parizera, tako danas Pernar zabavlja školarce pričom o rezanju spolovila.

Sreća da imamo Ivana Pernara jer nakon svakog njegova stupidnog performansa hvatamo korak s istočnim susjedom, gdje show program izvode gotovi svi: predsjednik, premijerka, gradonačelnici, TV voditelji, tenisači. Kao što je Vučić nedavno zabavljao djecu rezanjem parizera, tako danas Pernar zabavlja školarce pričom o rezanju spolovila. Kako je neki dan prenio portal vgdanas.hr, bivši saborski zastupnik i poznati cinker pojavio se pred Srednjoškolskim centrom u Velikoj Gorici gdje se okupilo mnoštvo učenika kojima je rekao: "Došao sam s ciljem da potaknem djecu na kritičko razmišljanje."

O.K., ovo čak i nije loše, bravo Ivane, nadali smo se da će sljedeće što će kazati djeci biti još misaonije, recimo: "Kritičko je mišljenje jedan od temeljnih čimbenika u prosudbi kvalitete misaonih tvorbi." Ali ne, niotkuda se pojavilo spolovilo u Pernarovu toku misli: "Ja kad pitam danas profesore i ravnatelje je li njima normalno da si dečki danas odsijecaju pim****, oni uopće ne daju odgovor na to pitanje." Umjesto zaključka, evo reakcije učenika: "Glupira se i to je svima zabavno", rekla je jedna gimnazijalka, dok je jedan učenik dodao: "Smiješan je, al' nemam pojma kaj govori".  

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Komentara 1

HR
hrUsrcu
16:41 26.11.2023.

kaj nema nkoga da ovoga zatvori u ustanovu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije