Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Perkoviću i Mustaču moglo se oprostiti da su se pokajali za zločine: Zašto niti to nisu učinili?

26.04.2022. u 20:27

Akcija kojoj je cilj pomilovanje osuđenih bivših udbaša Perkovića i Mustača, odnosno njihovo prijevremeno puštanje na slobodu očito se u tišini pripremala tjednima, a onda ju je u javnost lansirao Nobilo, baš pred Uskrs...

Komentara 11

DU
Deleted user
20:38 26.04.2022.

To samo kod nas postoji!👎

GI
Guerilla Indub
21:09 26.04.2022.

Perković i Mustač ne mogu biti pomilovani čak i da se pokaju, odakle nekome uopće takva ideja, oni su zločinci i kao takvi će trunuti u zatvoru da kraja života.

VI
Vivian
21:35 26.04.2022.

Zasto Milanovic dopusta mijesanje generala u pravosudje i politiku a u vrijeme Mesica to je bilo nedopustivo, kad su generali uputili pismo o zastiti Domovinskog rata?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije